Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Sep '07 - + 0 - 0 10 jaar Google.com


Google BetaOp 15 september 2007 vierden we iets heel speciaals: het 10 jarige bestaan van het domein Google.com. Het Google.com domein is op 15 september 1997 geregistreerd en staat op naam van Google Inc., Mountain View, California.


De OfficiŽle start Google

De officiŽle start van Google was pas een jaar later op 7 september 1998. Sommige zeggen 27 september, maar dat schijnt er vanaf te hangen wanneer ze bij Google zin hebben in cake. Dit is de officiŽle lezing van Google.


Google.nl

Het Google.nl domein werd pas op 27 mei 1999 geregistreerd, bijna 2 jaar na Google.com. Het eerste kantoor van Google Nederland werd 26 juni 2003 geopend.


Google toen versus Google nu

Het is wel aardig om even terug te kijken op een van de allereerste versies van Google en deze te vergelijken met de homepage anno september 2007:


Google BetaGoogle Beta
Al 1 Googley reactie:

Sorry voor het late plaatsen van dit artikel. Het stond al meer dan 2 jaar in mijn agenda en op de bewuste dag was ik zo ontzettend ziek en beroerd dat het er niet van gekomen is…!

Groet, Jeroen

Jeroen van de Wiel (link) - 27 September '07 - 19:00


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->