Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

10 Sep '07 - + 0 - 0 Steve Fossett zoeken met Google Earth


Steve FossettDe andere steenrijke multimiljonair Richard Branson (je weet wel, van Virgin airlines) heeft aangeboden Steve Fossett te willen zoeken met behulp van Google Earth.


De Amerikaanse miljonair en avonturier Steve Fossett wordt sinds maandag vermist nadat hij in de staat Nevada was opgestegen in een éénmotorig vliegtuigje.

Steve Fossett en Richard Branson

Naar verluid zou Steve Fossett met zijn vliegtuig op zoek zijn naar een geschikte plek om een aanval te doen op het wereldsnelheidsrecord voor auto's.

"Ik hoop op satellietbeelden van de afgelopen vier dagen te kunnen zien waar Fossett heeft gevlogen", aldus Branson tegen de persdienst Reuters. "Misschien zijn er vanuit de ruimte sporen te zien die kunnen leiden naar Fossett."

Er is echter een probleem: Google Earth toont slechts satellietbeelden die minstens een jaar oud zijn. Google Earth zal dus niet de oplossing bieden, maar er zijn andere recentere commerciële satellietbeelden verschaffers die misschien wel kunnen helpen. Als dat een paar centen kost zal dat geen probleem zijn voor Richard Branson.
3 Googley reacties!:

De satellietfoto’s zijn natuurlijk ná Fossett’s verdwijnen opnieuw gemaakt, zie: http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=21248..

Katrijn () - 10 September '07 - 19:08

http://www.theregister.co.uk/2007/09/10/..

Zeker niet gelezen ?

Pieter () - 10 September '07 - 19:47

>Zeker niet gelezen ?

Kijk eens naar tijd publicatie beiden artikelen ;) Dat nieuws was pas na het schrijven van dit artikel, ik zal er morgenochtend nog even naar kijken.

Jeroen van de Wiel (link) - 10 September '07 - 21:48


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->