Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

10 Sep '07 - + 0 - 0 Capgemini promoot Google office op 1 miljoen desktops


CapgeminiCapgemini gaat Google Apps (aka Google Office) promoten bij haar zakelijke klanten. Voor Google Office is dit een serieuze opsteker aangezien Capgemini de eerste grote naam is die het product gaat promoten.


Capgemini gaat "Google Apps Premier Edition" (GAPE) aanbieden aan haar klanten. Dit software pakket bestaat onder meer uit Google Docs & Spreadsheets, Gmail, Google Calendar, Google Talk, Page Creator, Start Page, administrative tools, APIs, 247 support, en een 99.9-percent uptime garantie voor Gmail.

1 Miljoen Google desktops?


Capgemini promoot Google officeDat dit een zeer aanzienlijke deal is blijkt uit het aantal van 1 miljoen desktops dat Capgemini onderhoudt voor haar klanten. Daarnaast zal Capgemini feedback van haar klanten doorgeven aan Google zodat die haar product verder kan verbeteren.

"We're seeing a lot of interest from the large companies and we think the partnership with Capgemini is going to help springboard that adoption," aldus Rajen Sheth, product manager voor Google Apps. "They know these large companies and they can help refine the product and help spot the places within these companies where Google Apps can work very well."

Naar verluid zijn er op dit moment ongeveer 100.000 bedrijven die reeds gebruik maken van Google Office. Er zijn geen bedragen bekend gemaakt die met de deal te maken hebben.
2 Googley reacties!:

Het enige bedrag dat in de overeenkomst bekend is gemaakt, is dat de jaarlijkse fee voor Google Apps van $50 geheel als commissie wordt gegeven aan CapGemini.

Eduard () (link) - 10 September '07 - 16:04

Hmmm, ok, even rekenen, 1 mln gebruikers, 10% gaat betalen = 5 miljoen dollar? Dat is best leuk voor erbij.

Jeroen van de Wiel (link) - 10 September '07 - 18:30


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->