Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Aug '07 - + 0 - 0 Marktplaats biedt blanken te koop voor elk interieurNa de shockerende terugkeer naar de slavernij met Negers te koop, blijkt het allemaal wel mee te vallen met de discriminatie: marktplaats biedt namelijk ter balans ook blanken te koop aan. Met de ietwat decadente aanprijzing blijkt er toch van positieve discriminatie sprake te zijn : "Blanken? Vind alles voor uw Interieur op Marktplaats. Koop én verkoop!"

Er is inmiddels een grote hoeveelheid advertenties gevonden met de vreemdste artikelen waaronder Palestijnen en bejaarden.Het is een sport om stommiteiten in geautomatiseerde marketing te ontdekken. Lastiger wordt het als je niet meer weet wat er fout is gegaan, de automatisering van verschillende bedrijfstakken of een iets te enthousiaste verwelkoming van Polen tot werknemers van europe: Derksen-dienstverlening biedt in elk geval aan om u van Polen te voorzien die goed opgeleid en goedkoop zijn.


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->