Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

01 Aug '07 - + 0 - 0 Negers te koop op marktplaats


Na alle tijd dat we dachten dat we ons ontwikkelen blijkt het tegendeel. De tijden van slavernij herleven op marktplaats. Bij het zoeken op het trefwoord "negers" in google werd tot afgelopen vrijdag de volgende "wervende" adwords tekst gevonden. Negers? Veel keuze op marktplaats. De advertentiesite van Nederland!


Een scherpe bezoeker/lezer genaamd D. van arduenn merkte het op in een post. Hierdoor ging het balletje aan het rollen en werd het (komkommer) nieuws op nu.nl vermeld. Iets minder scherpe medewerkers van marktplaats hebben het woord Negers inmiddels op de zwarte lijst gezet en nu wordt de advertentie niet meer gevonden.

Het is niet de eerste keer dat het direct-marketing tool adwords een flater slaat. Tot kort geleden waren er onder andere ook Doden en Belgie te vinden, we houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Er is nog niet bekend waarom D. negers zocht...
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->