Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Jul '07 - + 0 - 0 How to open a safe? Google Answers & helpt dieven tijdens inbraak!


Google helpt u graag, met alles...! Stel, u bent een inbreker. U probeert een safe te openen, maar ja, helaas, het lukt niet zo goed. Wat doe je dan? Precies, je Googelt even en voila: safe open!


Dat gebeurde tijdens een inbraak in Colorado Springs. Twee dieven slaagden er niet in een kluis van "Big City" open te breken. Ze hadden eerst de beveiligingscamera proberen onschadelijk te maken met het niet zo effectieve kruipolie. Helaas werden de beelden er alleen maar scherper van. Vervolgens stond op de beelden dat een van de twee overvallers verdween en na wat langere tijd terug kwam.

inbraak dieven google

Toen agenten gingen uitzoeken waar de inbreker al die tijd gebleven was kwamen ze er achter dat een van de twee dieven naar een computer was gegaan om in Google de opdracht “how to open a safe” en “how to crack a safe” in te voeren. En zo kwamen ze op een site genaamd 'How to Open Safes' waar een complete handleiding stond met tips hoe ze de kluis open moesten maken.

De twee dieven, het was vermoedelijk een "inside job", hadden blijkbaar de sleutels en de geheime code van de kluis maar wisten niet hoe ze deze open moesten krijgen. En Google bood uitkomst...

De dieven gingen er vandoor met een buit van $12.000.


> Google Answers: cracking a safe
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->