Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

10 Jul '07 - + 0 - 0 Google sterker in bedrijvenmarkt door aanschaf PostiniGoogle heeft vandaag bekend gemaakt dat het Postini heeft aangekocht. Postini is een online service die bedrijven beveiliging van e-mail, IM en andere web-based communicatievormen aanbiedt. Google en Postini werkten al samen met GoogleApps voor bedrijven. Met de aanschaf van dit bedrijf met 300 man personeel probeert Google in navolging van Microsoft zijn grip op de bedrijvenmarkt te verstevigen.
Google wil met de aanschaf van Postini de samenwerking die gestart is met Google Apps uitbreiden. Postini is marktleider op het gebied van online beveiliging van web-based communicatie. Hun diensten bevatten onder andere inbound en outbound beleidsmanagement, spam en virus beveiliging, filtreren, archiveren, encryptie en meer. Postini helpt hiermee nu al meer dan 35.000 bedrijven en die bevatten gezamenlijk zo'n 10 miljoen gebruikers, deze neemt google dan ook over. Met deze overname is ook bekend gemaakt dat er een bedrag van 625 miljoen dollar mee gemoeid is.

> Official Google blog
>Officieel persbericht
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->