Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

06 Jul '07 - + 0 - 0 Gestolen: Herman Brood "Onze Koningin"


Het is bijna niet te geloven. De onderburen, een beveiligingsbedrijf, hebben een cursus avond en een van de cursisten is er blijkbaar in geslaagd om in de gang van het gebouw een van mijn originele prints van Herman Brood mee te nemen. Het gaat om een portret van Beatrix, getiteld "onze koningin".


Ik was zelf aan het begin van de avond nog in het pand en de volgende ochtend was hij weg. De cursusgroep bestaat uit 7 mensen dus erg moeilijk zou het achterhalen van de dader niet moeten zijn zou je denken. Alle zeven krijgen ze een pittig gesprek, maar ik vrees dat hij bij iemand thuis als trofee zal blijven hangen of voor een paar tientjes verpatst zal worden.

Omschrijving portret Beatrix van Herman Brood


Het gaat om een Herman Brood met het portret van onze koningin Beatrix wat hij gemaakt heeft kort na de Bijlmerramp. Het ontroerde Herman enorm dat Beatrix zo geschrokken was en zo veel emotie had getoond bij haar bezoek aan de rampplek.Het werk is gesigneerd en genummerd 21/300. De titel is "onze koningin".

Mocht je deze originele Herman Brood op marktplaats of op een andere site tegen komen, geef je me dan een seintje? Alvast veel enorm dank! Ik heb zelf een jaar gezocht naar dit werk en heb altijd een voorliefde gehad voor Herman Broods portretten van Beatrix...
3 Googley reacties!:

wij hebben een orginele herman brood
onze koningin
maar hoeveel geef je ervoor?

jerry () - 16 September '07 - 09:51

ik ben in het bezit van een zelfde soort Brood met een nr van 111/300,ben bereid te verkopen..

Jan van der Geer () - 02 November '08 - 16:25

Hallo…
Ik heb ook een zeefdruk uit deze serie 143/300.
Mag je hebben voor 220 Euro.

Marco () - 12 December '08 - 18:58


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->