Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

04 Jul '07 - + 0 - 0 YouTube beschikbaar op LG-telefoons


De Koreaanse telefoonfabrikant LG Electronics en Google’s YouTube gaan samenwerken. Eigenaars van een LG telefoon kunnen YouTube volledig mobiel beheren. Via deze samenwerking is het mogelijk om met de ingebouwde camera van de telefoon filmpjes op te nemen en deze direct op YouTube te uploaden. Daarnaast kunnen gebruikers uiteraard de overige videos van YouTube op hun mobiel bekijken.


LG speelt daarmee in op de trend om snelle, met de gsm gefilmde video's meteen online te plaatsen en te bekijken. De eerste LG-YouTube mobieltjes komen naar verwachting eind 2007 op de markt. Vorig jaar heeft LG al een overeenkomst met Google gesloten over de levering van LG telefoons met Google diensten. Deze telefoons hebben directe koppelingen naar Google Maps, GMail en Google’s zoekmachine.

Google goes mobile?

Deze samenwerking bevestigt de toenemende interesse van Google in mobiele platforms. Google heeft in het verleden al overeenkomsten gesloten met Nokia en Vodafone. Of de geruchten waar zijn dat Google een eigen gsm uitbrengt is nog steeds onduidelijk.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->