Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Jun '07 - + 0 - 0 Google wil meer beperkingen Microsoft


Google heeft een Amerikaanse ministerie van Justitie gevraagd om verder te kijken naar oneerlijke concurrentie door Microsoft. In eerste instantie ging het om het toelaten van andere zoekmachines in Windows Vista. Dat was voor gebruikers erg moeilijk. Nu gaat het in het specifiek om desktop search software.


Vorige week maakte Microsoft bekend Vista Desktop Search op 3 punten aan te passen. Microsoft zal ervoor zorgen dat gebruikers een andere zoekmachine als favoriet kunnen instellen en Vista zal daarnaast die keuze presenteren zodra een gebruiker zoekresultaten opvraagt. Ook zal de softwaregigant in Windows Explorer een link aanbrengen die alternatieve zoekresultaten oplevert.Google is nog niet akkoord met de wijzigingen van Microsoft en vind dat ze "vaag omschreven" zijn. Daarnaast wil Google dat Microsoft een duidelijke releasedatum geeft voor wanneer de update, de zogenaamde service pack 1, plaats vindt. Microsoft geeft slechts aan dat dit ergens einde dit jaar zal zijn.


> Claim Google
> reactie microsoft (PDF)

> Google
> Microsoft
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->