Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

15 Jun '07 - + 0 - 0 CNN en YouTube in politiek debat


Google introduceert haar visie op de toekomst van het politieke debat. In YouTube bestaat nu de mogelijkheid om je vragen aan de presidentskandidaten van de Verenigde Staten te stellen.


Google

In maart was Google al begonnen om met het YouChoose'08 programma. Het gaat hierbij om een aantal politieke kanalen op YouTube die er op gericht zijn om presidentiele kandidaten en kiezers met elkaar in contact te brengen. De kandidaten hebben allen een eigen kanaal, waar miljoenen mensen kennis met hen hebben mogen maken. Er zijn sindsdien duizenden interacties geweest met kiezers door ratings, commentaar en video-respons.

Google kondigt nu aan een stap verder te gaan door de mogelijkheid te bieden een debat aan te gaan met de kandidaten. De zogenaamde CNN/Youtube-debates bieden kiezers de mogelijkheid om vragen te stellen die gebruikt worden in officiele debatten tussen Democraten en Republikeinen. Vragen kunnen ge-upload worden op :www.youtube.com/debates.
De vragen moeten aan een aantal (niet zo) strenge eisen voldoen zoals max. 30 seconden, hoge kwaliteit video/audio, unieke ideeen, creatief, eigen inbreng.
Het geheel wordt gemodereerd en aan elkaar gepraat door CNN-boegbeeldAnderson Cooper .

23 juli zullen de eerste vragen gesteld worden bij het Democratische debat. Natuurlijk houden het Youtube en Googleblog de meest recente ontwikkelingen in de gaten, als er iets relevants te vertellen is houden wij jullie ook op de hoogte.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->