Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

06 Jun '07 - + 0 - 0 Aankoop Google Feedburner Nu OfficieelHoewel alle partijen ontkenden, hingen de geruchten al een tijdje onoverkomelijk hardnekkig in de lucht, Google heeft toch officieel op zijn weblog aangekondigd dat Feedburner is aangekocht. In het voorgaande weblog werd dit al aangekondigd, daarom nog even kort focus op wat Feedburner nu eigenlijk is.
Volgens het blog van Feedburner gaat het om een RSS feed leverancier. Feedburner levert persoonlijke RSS feeds en management tools voor bloggers, podcasters en andere web-based content publishers. Het analyseert ook feeds en biedt advertentieruimte. Google noemt met name mogelijkheden in AdWords als reden van aanschaf. De feed vertoont in deze zin natuurlijk sterke overeenkomsten met AdWords.
Het aankoop-bedrag is helaas niet bekend gemaakt. Het FeedBurner-team zal niet zelfstandig maar binnen het Google-team gaan opereren.

De Officiele Presscall van Feedburner
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->