Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

05 Jun '07 - + 0 - 0 Google voegt Youtube toe aan zoekresultaten


Google heeft resultaten van Google video search toegevoegd aan de gewone resultaten. Zo kan het gebeuren dat je ineens 3 resultaten van een enkele site onder elkaar krijgt. Vanuit optimalisatie kan het nu dus ineens zeer interessant worden om Youtube films over je organisatie of producten online te hebben!


De resultaten hieronder zijn van het nummer "ik vraag het aan" van de "Fixkes". Dit Belgische nummer was net voor het eerst op de Nederlandse radio bij Rob Stenders. Een nieuwe hit in Nederland?! Ik hoop het!Naast een screenshot van de film wordt ook de gebruikerswaardering getoond en de lengte van de film. Overigens zijn de Fixkes zoals zo veel nieuwe bands van nu mede dankzij MySpace groot geworden.

> Google: Fixkes - ik vraag het aan (met youtube resultaat)
> Google video search
> Youtube

Al 1 Googley reactie:

Hmmm, bij sommige trefwoorden zijn de Google video / YouTube resultaten misschien toch wat overdreven. Wanneer je zoekt naar face+Google krijg je bij maar liefst 4 vermeldingen youtube resultaten:

http://www.google.nl/search?hl=nl&q=face..=

Jeroen van de Wiel - 05 Juni '07 - 17:26


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->