Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

25 Mei '07 - + 0 - 0 Nieuwe rechtzaak rond Google: Big Brother Sabine Wendel naakt 'vs' tilburgzeikt.com


Ex Big Brother Sabine Wendel heeft via een advocaat een klacht ingediend tegen Tilburgzeikt.com. Wie zoekt naar Sabine Wendel vindt op nummer 1 naakt foto's van Sabine Wendel op de site tilburgzeikt.com, in plaats van een mooie site over de Big Brother Sabine zelf.


Het gaat om een Special waarin de in Tilburg wonende Sabine helemaal "doorgelicht" wordt. Zo wordt er onder andere de - volgens de advocaat - grievende omschrijving "Een resume van Sabine Wendel nav Big Brother I bijgenaamd het Tilburgse matras" gebruikt.

Copyrights Playboy?


Wat overigens verbaast aan dit hele verhaal is dat Sabine Wendel het probleem niet gewoon via Playboy aanpakt wegens copyrights schendingen. Playboy kan tilburgzeikt.com eenvoudig aanpakken voor het schenden van Copyrights. Niet Sabine Wendel maar Playboy heeft het bezit van de copyrights op de naakt foto's. Het tonen van beschermd fotomateriaal kan tilburgzeikt.com ook een fikse factuur van de fotograaf opleveren wanneer deze wenst op te treden. (mits playboy dit niet doet) Er zijn veel cases bekend van fotograven die bijvoorbeeld Weblogs aanpakken en bestoken met hoge facturen wegens geplaatste foto's. Daarom hebben we dan ook maar een klein fotootje in dit artikel geplaatst.

Sabine Wendel is onder andere bekend van een intieme scene live op televisie met Big Brother Bart.

> Tilburgzeikt.com
> Sabine Wendel uit Big Brother - Special van tilburgzeikt.com
> Sabine Wendel Playboy shoot - tilburgzeikt.com
> Playboy
> Big Brother
> Google: Sabine Wendel
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->