Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

25 Mei '07 - + 0 - 0 Mobiele versie van Google Calendar


Google Calendar is een van de vele toepassingen van Google. Tot op heden was het een handige tool om afspraken en de verjaardag van je suikertante niet te vergeten. Helaas was je daarbij wel afhankelijk van toegang tot een pc. Omdat je een pc toch niet de hele dag mee kan sjouwen, is het nu ook mogelijk om Google Calendar via je mobiele telefoon te gebruiken. Hiermee is Google weer een stap verder op de mobiele markt.


Google Calendar is een agenda-tool om alle gebeurtenissen van de komende tijd te ordenen. De mobiele functie is met name een toevoeging om zo eenvoudig mogelijk een overzicht te behouden voor het drukke leven dat mensen tegenwoordig leiden. Compleet met details als datum, tijd, locatie, beschrijving en gastenlijst is het een uitgebreide variant van de papieren agenda. Speciaal voor het mobiele gebruik is er een extra functie om het ook op kleine beeldschermpjes goed leesbaar te houden. De handige Quick Add functie maakt het mogelijk om vlot kleine notities en gebeurtenissen toe te voegen. Voor de getrouwde vrouw een uitkomst: nu is er zeker geen mogelijkheid meer om de jaarlijkse trouwdag te vergeten.

> Google Calendar
> Google Calendar vanaf je mobiel
2 Googley reacties!:

Hé Jeroentje,
Volgende keer weer een link in het artikeltje plaatsen?

Deze is wel handig :-)
http://googleblog.blogspot.com/2007/05/c..

Groetjes, Jim

Jim Stolze (link) - 25 Mei '07 - 20:59

Hey Jimmy! Dank voor de link.. Artikel was geschreven door Dick, heb linkjes toegevoegd! We zijn bezig met de redactierichtlijnen, lol.

Jeroen van de Wiel - 29 Mei '07 - 09:39


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->