Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

20 Apr '07 - + 0 - 0 Google Phone home


Het nieuws over een op komst zijnde Google telefoon blijven de gemoederen bezig houden. Vele weblogs en nieuwssites hebben inmiddels bericht over deze mogelijk nieuwe tak van sport binnen Google. Zelfs de eerste Google Phone foto's zouden in januari al zijn opgedoken. Tweakers toonde deze op haar website. In maart van dit jaar verschenen er weer andere foto's (zie links).


In maart van dit jaar werd bekend dat de Spaanse CEO van Google heeft bevestigd dat er binnen Google wordt gewerkt aan een mobiele telefoon. In Amerika bleef men echter ontkennen dat er een zogenaamde Google Phone op komst is. Het bedrijf geeft aan nog niet toe te zijn aan de ontwikkeling van hardware.

Gisteren ging het welles-nietes spelletje op diverse weblogs weer van start nadat de Digitimes een bericht plaatste op haar website waarin beweerd wordt dat het electronicabedrijf HTC onderdelen zou produceren voor de Google Phone. Op de website wordt echter ook vermeld dat HTC weigert te reageren op dit bericht. Wie vanuit HTC dus hierover heeft bericht is totaal onbekend.

De huidige Google Phone zou over een ingebouwde zoekmachine, een UMTS-verbinding voor snel internet en Gmail beschikken. Daarentegen ontbreekt GPS. Met GPS is het mogelijk om met grote nauwkeurigheid de locatie van een gebruiker vast te stellen. Het ontbreken hiervan is dus enigszins vreemd aangezien GPS goed gebruikt zou kunnen worden in combinatie met Google Maps, waarvan ook een mobiele versie bestaat.

Of er dus echt een Google Phone komt is nog steeds niet officieel bevestigd, we wachten het af ;-)




Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->