Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Apr '07 - + 0 - 0 Google brengt presentatieprogramma uit


Google heeft bevestigd dat zij met een gratis online presentatieprogramma op de markt komt. Dit alternatief voor Microsofts Powerpoint is vanaf komend zomer beschikbaar en zal online te gebruiken zijn.
Gebruikers kunnen online bestanden op de servers van Google opslaan, openen en bewerken.Microsoft

Microsoft is op dit moment marktleider op het gebied van kantoorsoftware met het bekende en veel gebruikte Microsoft Office.
Nadat Google de online kantoorsoftware Docs & Spreadsheets al online en gratis beschikbaar stelde, is dit nu de volgende doorn in het oog van Microsoft.
Bij Microsoft, waar het complete Office pakket enkele honderden euro’s kost, zal dit nieuws zeker niet hartelijk ontvangen worden.

Tonic Systems

Een belangrijke stap in de ontwikkeling van het presentatie programma is Google’s aankoop Tonic Systems geweest. Het bedrijf Tonic Systems is gespecialiseerd in het ontwikkelen van presentaties en is nauw bij de ontwikkeling van het nieuwe programma betrokken.

Keynote

Op dit moment zijn wij nog steeds fan van Apple’s Keynote.
Ondanks dat wij grote Google-fans zijn verwachten wij niet dat Google op de korte termijn de prestaties van Apple’s Keynote verbeteren kan.
2 Googley reacties!:

Een spelfout: presentatieprogramma is een samenstelling en die schrijven we in het Nederlands aan elkaar. Hetzelfde geldt voor kantoorsoftware.

Juf Elly () (link) - 19 April '07 - 15:43

Dank voor de correctie :)

Remko - 19 April '07 - 16:49


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->