Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

05 Apr '07 - + 0 - 0 Nu beschikbaar: Google Desktop voor Mac!


Google heeft de zoekdienst Google Desktop nu ook voor Macintosh computers uitgebracht! Nadat Google al andere diensten zoals Google Earth en Google Toolbar voor de Mac beschikbaar stelde, is het nu de beurt aan Google Desktop. Met Google Desktop is het mogelijk om de computer zelf te doorzoeken naar informatie. Naast het zoeken naar bestanden is het ook mogelijk om de web geschiedenis en Gmail berichten te doorzoeken, zelfs als men offline is.


Mac tint


Het product is echter geen exacte kopie van de Google Desktop die ontwikkeld is voor Windows systemen. Google heeft de versie voor de Mac een speciale ‘Mac-tint’ gegeven.
Bovengenoemde opdrachten kunnen gelijktijdig en met dezelfde snelheid als Google’s web-search plaatsvinden. Google biedt dus de mogelijkheid om gelijktijdig informatie uit Gmail, het web en lokale bestanden op de computer te doorzoeken.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->