Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

08 Mrt '07 - + 0 - 0 Google Maps gaat samenwerking aan met BMW


Dat Google Maps steeds verder opgenomen wordt in de samenleving is niets nieuws. De ene mash-up verschijnt na de andere, in zowel binnen als buitenland. Websites maken gretig gebruik van Google Maps. Maar ook op maps.google.com verschijnen er steeds nieuwe diensten bij. Onlangs werd het in Amerika al mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen via Google Maps. In Nederland is dit nog niet mogelijk.


BMW Assist Service


Sinds gisteren kunnen Duitse Google Maps gebruikers de in het bezit zijn van een BMW, met BMW Assist Service, direct gegevens verzenden naar hun route navigatie systeem. Geen gedoe meer met losse adresbriefjes in de auto maar gewoon een klik op de knop en rijden maar! Op YouTube verscheen een video over de werking van deze nieuwe feature.

Google geeft op haar eigen weblog aan dat zij gekozen hebben voor BMW aangezien BMW innovatieve marktleider is in de auto branche. Daarnaast hebben beide partijen dezelfde visie op de interactieve wereld.



Meer informatie:
- Google Maps Deutschland
- BMW Startpagina
- Official Google Weblog




3 Googley reacties!:

Interessant dat Google er onder andere voor kiest om deze dienst te introduceren via Youtube.

Mark () (link) - 15 Maart '07 - 16:21

Is al bekend wanneer dit bij andere automerken wordt geintroduceerd?

Roelof (link) - 28 September '07 - 10:35

Mark; youtube is van Google :)

money () - 01 Januari '09 - 21:47


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->