Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

08 Feb '07 - + 0 - 0 Google Docs & Spreadsheets gelanceerd


Gisteren werd de Nederlandse versie van het programma Google Docs gelanceerd. Met deze gratis dienst kan iedere internetter documenten en spreadsheets maken en deze delen met bijvoorbeeld collega's of vrienden. Naast de Nederlandse versie is de dienst nu ook verkrijgbaar in vele andere talen.Google Docs & Spreadsheets is een gratis webdienst waarmee 50 mensen op hetzelfde moment aan hetzelfde document kunnen werken. Hiervoor heeft men wel een Google account nodig, maar dat is geen probleem meer aangezien iedereen tegenwoordig een Google account aan kan maken.

De applicatie draait online waardoor er vanaf elke computer met een internetverbinding gewerkt kan worden aan de documenten. Bestaande documenten kunnen worden geÔmporteerd en gemaakte bestanden geŽxporteerd.

Google geeft aan dat Google Docs niet gezien moet worden als vervanger voor Miscrosoft Office maar als aanvulling daarop.

Meer informatie:
- OfficiŽle Google weblog
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->