Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Jan '07 - + 0 - 0 Google beste werkgever Amerika


Naast het feit dat Google als zoekmachine steeds beter scoort en nog steeds groeit in marktaandeel, presteert het Amerikaanse internetbedrijf ook zeer goed als werkgever. Dit blijkt uit de lijst van beste werkplekken welke jaarlijks door het Amerikaanse blad Fortune wordt opgesteld.


Werknemers binnen Google Inc. waarderen het bedrijf vooral vanwege de goede voorzieningen op het werk. Er is een wasserij en stomerij beschikbaar, werknemers kunnen een gratis massage krijgen, kosteloos een arts raadplegen en zij kunnen gebruik maken van een kuuroord. Ook wat betreft lunches hebben de Google werknemers niets te klagen: elke dag kunnen zij terecht in 11 kantines voor een gratis lunch. Tussendoor kan men gebruik maken van de "snack rooms" voor lekkernijen en een “self-made-cappucino”. Klinkt goed!

Vorig jaar behaalde Google een tweede plaats op de lijst. Het biotechbedrijf Genentech stond toen nog op nummer een. Fortune stelde de lijst samen d.m.v. een enquête welke werd gehouden onder 105.000 werknemers bij 446 bedrijven.

De volledige lijst is terug te vinden op de website van CNN.
Al 1 Googley reactie:

Ook kleine bedrijven die zich met SEO bezig houden, kunnen het beste een goede sportmasseur in dienst nemen.

René Greve () (link) - 14 Maart '08 - 20:34


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->