Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Dec '06 - + 0 - 0 Ilse Media start samen met SRM opleiding "Crossmedia"


In januari 2007 zal ilse Media samen met SRM (Stichting voor Reclame en Marketingonderwijs) starten met een nieuwe praktijkgerichte opleiding "Crossmedia A". Middels deze opleiding willen beide partijen tegemoet komen aan de toenemende vraag naar praktisch onderwijs en het delen van ervaring op het gebied van crossmedia. De opleiding is bedoeld voor personen die al actief zijn op het gebied van marketing, communicatie en sales. Na de zomer van 2007 zal er ook een variant "Crossmedia B" komen.


Doel van de opleiding
Het doel van de opleiding is het geven van kennis en inzicht in nieuwe media en in de manier waarop nieuwe media en de "traditionele media" elkaar kunnen versterken. Er worden inzichten uit de traditionele marketing-, communicatie en mediaconcepten vertaald naar online mogelijkheden en kansen. Deelnemers ontwikkelen zich zo verder tot interactief specialist.

Groeiende behoefte aan kennis
Ilse Media wil de groep mensen met kennis op het interactieve vlak vergroten door het aanbieden van de opleiding aangezien bedrijven een groeiende behoefte hebben aan werknemers met ervaring in de interactieve sector. Dat hier een tekort aan is blijkt ook uit een ouder artikel op Emerce.nl. Het ontbreken van goed personeel met voldoende ervaring én kennis zorgt voor een rem op de groei binnen veel bedrijven.

Inhoud opleiding
De opleiding duurt 6 maanden en zal worden gegeven door verschillende docenten met actuele ervaring in het vakgebied. De groep docenten wordt zorgvuldig geselecteerd door SRM en zal bestaan uit een combinatie van SRM-docenten en senior medewerkers van ilse media en Sanoma Uitgevers. Er worden 21 bijeenkomsten georganiseerd waarbij zowel de theorie als de praktijk aan de orde zullen komen. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Indien het examen behaald wordt, ontvangt men het diploma Crossmedia A.

Er zal een combinatie van ervaren SRM-docenten en senior medewerkers van ilse media en Sanoma Uitgevers worden ingezet.

Meer informatie over de opleiding “Crossmedia A”:
- PDF met alle opleidingsinformatie
- Officieel persbericht ilse media
3 Googley reacties!:

Zal mij benieuwen hoe dat afloopt. Iemand een link of een idee waar het gegeven gaat worden?

John () (link) - 04 Januari '07 - 21:49

John, de opleiding bestaat uit verschillende bijeenkomsten; de ene keer vindt deze plaats bij SRM de andere keer bij Ilse Media. De data en locatie staan in de PDF.

Linda - 08 Januari '07 - 08:19

Op 20 november starten zowel de opleiding crossmedia A als de nieuwe opleiding crossmedia-B.

Sven () (link) - 18 Oktober '07 - 15:58


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->