Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

01 Apr '05 - + 2 - 1 Google lanceert "Google ride finder", Google's eigen taxiservice


Google heeft een nieuwe zoekfunctie gelanceerd waarmee je op eenvoudige wijze taxi's, limousines en shuttles kunt bestellen. De nieuwe functie, Google ride finder biedt de mogelijkheid om te checken waar taxi's zich bevinden zodat je zeker weet dat je niet al te lang hoeft te wachten. Nooit meer een vlucht missen dus!


GoogleGoogle heeft de nieuwe zoekfunctie eveneens gekoppeld aan Google local waardoor je ook eenvoudig adressen en kaarten van bijvoorbeeld taxi bedrijven kunt vinden.

Enige nadeel is dat de Google Ride Finder door de gebruikte javascripts niet voor iedere browser goed werkt. Ook lijkt het aantal deelnemende bedrijven nog klein. Vooralsnog is Google Ride Finder alleen in de allergrootste steden beschikbaar. Aanbieders van taxi's, limousines en shuttles wordt verzocht zich aan te melden om mee te doen. Google Ride Finder is nog in beta.

> Google Ride Finder
2 Googley reacties!:

Ken je deze al? http://maps.google.com/
Klik vooral rechtsboven op ‘satellite’

Roodhaar - 08 April '05 - 16:52

even tussendoor: is het jullie ook opgevallen dat er gisteren een complete reshuffle heeft plaatsgevonden in de zoekresultaten onder ‘search engine optimization’? seoinc.com, tijdenlang de nummer 1, is nu helemaal weggevaagd. zelfs als je hun titel “Search Engine Optimization Search Engine Placement” intikt, vind je ze nog maar terug ergens op de 64e plaats. zo ook voor de nummer 2. zullen ze blij mee zijn… iemand een verklaring?

kees () (link) - 09 April '05 - 03:30


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->