Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

23 Nov '04 - + 1 - 1 Ben weer aan het bloggen...


Sorry, vorige week dinsdag een hele dag workshop gegeven samen met Google, Donderdag ruim 7 1/2 uur in de file gestaan, twee afspraken gehad voor nieuwe opdrachten en dan ook nog bloggen...?


Ik weet het, het is werkelijk onvergefelijk... Een week lang niet bloggen moet niet kunnen. Ik zal proberen vandaag een aantal berichten in de weblog te plaatsen aangezien ik weer behoorlijk achter loop met een aantal nieuwsfeiten. Ik heb trouwens dit weekend nog wel even gewerkt aan een zestal artikelen over het aanmelden bij zoekmachines. Een speciaal dossier aanmelden dat er aan staat te komen. Ook heb ik vorige week goedkeuring gekregen voor een nieuwe startpagina dochter over Google. Ook al mee bezig geweest. En dan staan er naast deze dochter nog een tweetal aan te komen en heb ik er de afgelopen weken nog twee gelanceerd. Kun je het nog bijhouden?

Enfin, ik moet zo al weer weg want vanmiddag staat er ook een workshop over zoekmachine optimalisatie op de agenda. De derde deze maand. In december staan er ook al twee op de agenda. Pffffff....

En dan ook nog al dat nieuws over Google. Stijgende marktaandelen, nieuwe miljardairs, nieuwe msn search, et cetera, et cetera... Toen ik twee maanden geleden begon met de Google Weblog kon ik eens in de twee weken iets leuks melden. Inmiddels kan ik gemakkelijk 4 tot 5 berichten per dag plaatsen.

Ach het leven is verrukuluk.. Hier doen we het gewoon voor. Snel verder bloggen en niet lullen ofwel meta bloggen ;-)
Al 1 Googley reactie:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->