Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Nov '04 - + 2 - 1 Zakelijke Weblog meeting


Taataataaataaa - om eens met Hans Liberg te beginnen - gisteravond was het zover: De eerste Nederlandse Zakelijke Weblog meeting. Het was een groot succes met een paar leuke mensen die je in het leven wel zo vaker tegen komt en een paar mensen die nog helemaal nieuw waren. Erg leuk dus! (dank aan Frank-ly!)


De meeting was georganiseerd door Frank van Rhinofly. Er was in Utrecht in een restaurant op het Domplein afgesproken met een groepje van de belangrijkste zakelijke webloggers in de lage landen. Ook Bob den Otter van Pivot was er en die hield nog even kort zijn presentatie. Eten was erg lekker en de drankjes net zo. De Dutch Cowboys hadden een paar tassen met Google merchandise meegekaapt bij Maurice van Google. Uiteindelijk ben ik tot kwart voor twaalf gebleven en heb toen in de trein eens een keer niet "de Bob" gespeeld.

Aanwezig waren:

Bob den Otter van Pivot, Henk de Hooge en Paul Aelen van Dutchcowboys.nl, Vincent van Twillert van Zesser.com, Christ Coolen van Adverto.nl, Jeroen van de Wiel van Jeroen.com, Steef de Winter van NuMarketing, Frank Janssen van Frankwatching.com, Rob Potgiesser van http://webmarketing.web-log.nl/, Eduard de Wilde van Brickmeetsbyte.com en Marco Derksen van Marketingfacts.nl.

(Frank, dank voor de links!)

Wordt vervolgd!

> Eerste Nederlandse Zakelijke Weblog Meeting in Utrecht (businessblogmeeting )
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->