Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

03 Nov '04 - + 2 - 0 Theo-van-Gogh.pagina.nl: bijna 40.000 bezoekers


Gisteren rond 1 uur lanceerden we met drie man de Theo van Gogh pagina. In de eerste 11 uur werd er door ruim 40.000 mensen via deze pagina gezocht naar informatie over Theo van Gogh... Het discussieforum / prikbord bij de pagina had bijna 13.000 bezoekers.


De dochter werd in minder dan drie uur opgezet met bijna 200 links over Van Gogh, de laatste berichtgeving, biografieen en een overzicht van zijn columns in de Metro. Deze columns zijn niet meer via de site van Theo van Gogh te bereiken, maar nog wel via de Google Cache en via die weg ook op de pagina.

Ook staat er een overzicht van de gebeurtenissen van gisteren. Het hoofddoel is een journalistiek dossier op te zetten. In totaal hebben bijna 10 man meegeholpen met het opzetten van de dochter en het in banen leiden van het discussieforum. Vooral dat laatste heeft enorm veel tijd gekost door de grote hoeveelheid discriminerende teksten.

De moord op Theo was exact 911 dagen na Fortuyn...


> Theo-van-Gogh.pagina.nl
> Theo van Gogh zijn site

> Theo-van-Gogh.pagina.nl
> Kluwer adverteert op Theo van Gogh via Google Adwords
> Moord Theo van Gogh op homepage Google news
> Nederland is gek geworden: Theo van Gogh vermoord
> Grootste Nederlander volgens Google
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->