Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

02 Nov '04 - + 2 - 0 Theo-van-Gogh.pagina.nl


Vandaag heb we samen met Co Scholten en Peter van den Dongen de Theo-van-Gogh.pagina.nl opgebouwd. De bedoeling is om een zo uitgebreid mogelijk journalistiek dossier te maken over de tragische moord op Theo van Gogh. Zo kan iedereen die er behoefte naar heeft alles over Theo van Gogh snel opzoeken.


In de eerste vier uur dat de pagina online is heeft hij al ruim 10.000 bezoekers gehad. We zijn nu zo snel als mogelijk allerlei links aan het verzamelen.

De pagina bevat onder andere de links naar de meeste recente columns van Theo van Gogh, een nieuwsfeed en een krankzinnig hard lopend discussieforum.

Door alle discriminerende teksten hebben we ondertussen het posten van berichten achter een login moeten hangen. Er kan dus niet meer anoniem gepost worden. Theo van Gogh schreef zijn columns ook niet anoniem.

> Theo-van-Gogh.pagina.nl
> Theo van Gogh zijn site


Zie ook:

> Kluwer adverteert op Theo van Gogh via Google Adwords
> Moord Theo van Gogh op homepage Google news
> Nederland is gek geworden: Theo van Gogh vermoord
> Grootste Nederlander volgens Google
Al 1 Googley reactie:

Mooi initiatief, wij van literatuurblog houden vooral jonge kunstenaars in de gaten. Jammer genoeg nog geen enkele schrijver die het aandurft om een boek (een roman GEEN journalistiek stuk) over van Gogh te schrijven. Behalve dan Theodor Holman & Erick Overveen dan. Triest!

Denies () (link) - 02 November '06 - 02:37


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->