Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

29 Okt '04 - + 0 - 1 ODP weblog


Tijdens de zoektocht naar links voor de aanstaande dmoz.pagina.nl (bijna online) zijn we een groot aantal mooie links over DMOZ tegen gekomen waar ik de komende weken ook zo nu en dan over wil loggen. De eerste is de DMOZ Weblog ofwel ODP Weblog.

ODP weblogDe ODP weblog wordt bijgehouden door Ciaran Hamilton een van de ruim 60.000 DMOZ editors. Iedereen die editor is bij DMOZ mag ook een login aanvragen en kan dan zelf berichten posten.

De Weblog geeft een uitgebreide "inside view" van alle ontwikkelingen binnen DMOZ. Zo worden wisselingen in admin functies, verbeteringen in het Content Management System en andere gebeurtenissen die normaal gesproken alleen in de interne systemen zichtbaar zijn bijgehouden. De weblog is sinds februari 2003 online en er worden gemiddeld genomen drie berichten per maand geplaatst. Heel erg veel meer nieuws is er over het algemeen ook niet over DMOZ. Leuk om eens door de archieven te bladeren!

> dmoz.pagina.nl (bijna online)
> dmoz.org
> Ciaran Hamilton
> ODP Weblog
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->