Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Okt '04 - + 1 - 0 Eerste Nederlandse Zakelijke Weblog Meeting in Utrecht (businessblogmeeting )


Op woensdag 10 november vanaf 19.00 vindt in Utrecht de eerste weblog meeting plaats voor zakelijke webloggers, toepasselijk genoemd de BusinessBlogMeeting. Onder de aanwezigen veel bekende Nederlandse zakelijke weblogs.


Het huidige lijstje van deelnemers is als volgt:

> Frank-ly
> Marketingfacts
> Jeroen.com
> Venturo
> Adverto
> Dutch Cowboys
> Webmarketing.web-log.nl
> Zesser
> Frankwatching
> NuMarketing
> Brick meets Bytes
> Emerce
> Brandstage.nl

Bob den Otter van Pivotlog.net zal ook kort wat gaan vertellen over zijn product Pivot en zijn ervaringen met zakelijke weblogs. Veel zakelijke Weblogs gebruiken Pivot, waaronder de Google Weblog zelf. Uiteraard zullen na de meeting her en der de nodige verslagen online komen. Maar ook op Emerce Outlook 2005 zal er aandacht worden besteedt aan deze bijeenkomst.

Het initiatief komt onder andere van Frank-ly en werd al snel omarmd door de verschillende logs. Ik ben ook gevraagd, dus zal er zeker ook bij zijn. Wordt weer veel bekende gezichten zien met wie het altijd goed tijd verdrijven is. ;-)
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->