Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

04 Okt '04 - + 3 - 1 Workshop Zoekmachine Marketing met Google en Jeroen van de Wiel


De komende maanden zullen er een tweetal evenementen door Mediaplaza worden georganiseerd over zoekmachine marketing. Beide evenementen worden gehouden in Mediaplaza en worden gegeven door Google Nederland en Jeroen van de Wiel.


Het geheel zal worden verdeeld over een een executive evening dinsdag 12 oktober 2004 en een gehele dag masterclass op dinsdag 16 november 2004.


Executive evening zoekmachine marketing

De executive evening over Zoekmachine marketing vindt plaats op dinsdag 12 oktober van 18:30 tot 22:00 en geeft in een avond een overzicht van de trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine marketing. De kosten van deze avond zijn beperkt en bedragen slechts 49 euro.

> Zie voor meer info ook Executive evening zoekmachine marketing Executive evening zoekmachine marketing


De Masterclass Zoekmachine marketing

Meer verdieping biedt de masterclass Zoekmachine marketing op dinsdag 16 november van 09:00 tot 18:00 uur bestemd voor de communicatie-, sales- en marketingprofessionals die zoekmachine marketing willen gaan toepassen of net begonnen zijn met het inzetten van dit marketingkanaal. U leert hoe op lange termijn maximaal effect wordt bereikt bij de inzet van zoekmachine marketing. De masterclass duurt een gehele dag en kost slechts 249 euro. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

> Zie voor meer info ook Masterclass Zoekmachine-marketing


Door wie worden de executive evening en masterclass zoekmachine marketing gegeven?

Deze executive evening wordt georganiseerd door MarketingPlaza.nu (onderdeel van Mediaplaza) in samenwerking met diverse experts. Google leert u hoe te adverteren in zoekmachines. En Jeroen van de Wiel, een van de weinige Nederlandse zoekmachine-experts leert u de tips en trucs van zoekmachine optimalisatie.


Inschrijven?

Inschrijven kan via programma@marketingplaza.nu Vol = Vol dus wees er snel bij!


> Google
> Mediaplaza
> Zoekmachine-marketing.net
2 Googley reacties!:

Terwijl Google een minimumbod van € 0,05 en Overture een minimumbod van € 0,10 heeft, gaat een bod van € 0,05 of € 0,10 in deze web sites slechts in op in woorden die zelden worden gezocht. Voor de populairste trefwoorden in zwaar bezochte categorieën, kunt u zich alleen terug vinden indien € 1,00-€ 2,00 of zelfs nog hogere bedragen om een hogere positie te behalen. JNB Web Promotion Pay Per Click package garandeerd U dat U nooit meer dan € 0,05 hoeft te betalen voor elke unieke bezoeker. Geen bieden voor de meest bezochte trefwoorden! Geen hoge bedragen indien een bezoeker op uw link klikt. Gewoon een vast bedrag voor een unieke bezoeker aan uw web site bezoekt.

JW Bertrand () (link) - 05 Januari '05 - 15:28

Ik ben het hiermee absoluut eens, Bertrand. Ik wordt onnoemlijk veel gevonden door woorden die me slechts 5 eurocent kosten ( en zelfs nog minder door de hoge clickpopulariteit ). vaak ligt het aan het gebrek aan fantasie van een bedrijf of optimalisatiebureau zodat iedereen op hetzelfde paar wed.

Seth () (link) - 14 December '05 - 12:37


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->