Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

04 Okt '04 - + 0 - 1 Nedstat adverteert met gratis adverteren in Google


Nedstat adverteert met een nieuwe campagne waarbij je gratis ter waarde van 50 euro met adwords kunt adverteren in Google. De campagne is bedoeld om Nedstat pro op een hoger niveau te krijgen.

Google adverterenNaast dat je voor 50 euro gratis mag adverteren in Google wordt ook een gratis maand Nedstat Pro aangeboden.

adverteren in Google

Nedstat = pro Google?

De advertentie banner zelf heeft de toepasselijke naam nedstat_pro_google_01.gif. U mag zelf de klemtoon plaatsen en bepalen of het een Nedstat teller pro Google is, of dat je met Nedstat pro je gegevens van het bezoek via Google extra goed kunt meten. De Google Weblog gaat voor adverteren Pro Google!


Nedstat en Google kwamen elkaar eerder tegen

Jeroen.com schreef een aantal maanden geleden nog over het nieuws dat ruim 800.000 nedstat tellers in Google waren beland. Daardoor kon je met behulp van Google bijvoorbeeld zien welke sites werknemers van de ministeries bezochten. Deze tellers zijn inmiddels uit Google verwijderd. Enkel de overzichten met sites en tellers zijn nog terug te vinden.


> Google-adwords.pagina.nl
> Google Adwords
> Google
> Nedstat Pro
> Nedstat actie
> 800.000 nedstat tellers in Google
3 Googley reacties!:

niet bepaald:-);-)

Mark () (link) - 13 Oktober '04 - 18:32

Te Huur: Zeer grote nieuwe Garagebox L. 10 m B. 3.20 H 3.90 met stroom, water en wc.
Vaanpark IV te Barendrecht. Info. via e-mail 3311rd@zonnet.nl

kok () - 18 Maart '05 - 21:28

Nedstad zuigt. Ik gebruik Nedstad al maanden niet meer: je mag het maar op 1 pagina zetten én hij telt soms wel en soms niet. Webalizer is veel beter!

Farshad Bashir () (link) - 18 Juni '05 - 23:12


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->