Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Sep '04 - + 2 - 0 Sexy Search Party Overture in Sinners


En er was gisteren meer te vieren... Overture vierde haar eerste verjaardag van haar aanwezigheid in Nederland met een ware Sexy Search Party in Sinners in Amsterdam. Altijd gedacht dat vooral Google sexy was, maar ook Overture timmert hard aan haar imago!


Sexy search!

De sexy search was op deze party vooral te vinden in de trendy locatie, Sinners in Amsterdam, en aan de twee "sexy" danseressen en twee "sexy" (??) dansers. Ach, en of ik ze nu werkelijk sexy vond is eigenlijk helemaal niet relevant, ze hebben in ieder geval flink hun best gedaan en de sterren van de hemel staan dansen.


Lounge trompetist

Ik was eigenlijk vooral onder de indruk van de live spelende trompetist die samen met een DJ lounge tunes maakte. Een beetje Bossa nova / bossa tronic achtig. Sfeervol en vooral leuk dat het live was.


Overture Amsterdam en Ruud Smeets

Een jaar geleden opende Overture haar verkoopkantoor in Nederland met aan het hoofd de internet veteraan Ruud Smeets. Hij had onder andere zijn strepen al verdiend bij Scoot. In de tussentijd wist Overture een aantal belangrijke partners binnen te halen waaronder de ilse media groep en Startpagina. Daarmee kaapte ze een van de grootste advertentie partijen voor de neus van Google weg. Google daarentegen haalde marktplaats.nl binnen. Beiden partijen doen het op dit moment erg goed.

Minder coryfeeŽn

Het grote verschil met de Google party van een paar maanden geleden waren de uitgenodigde gasten. Ik had eigenlijk dezelfde "kliek" wel zo'n beetje verwacht, maar dat bleek in zijn geheel niet waar te zijn. Waren er bij de Google party mensen als Roel Pieper en Bert Wiggers, et cetera, bij de Overture Sexy Search Party waren vooral jongeren die vermoedelijk voor een groot gedeelte afkomstig waren van de mediabureaus en of werkten bij Overture. Niet zo heel gek veel bekenden dus.

Ik heb nog wel heel even staan praten met Marco van Veen van Checkit, maar die moest snel vertrekken vanwege een vakantie (goede smoes, SMILE). Met Otto Munster en Fleur Rutten van Bloosem heb ik wat langer kunnen praten.

Ik heb ook nog een klein half uurtje staan praten Ruud Smeets en daaruit zijn eigenlijk een paar heel erg leuke ideeŽn voort gekomen. Leuk als je over leuke dingen nog niet te veel kunt zeggen, maar dat gaat nog wel komen. We gaan in ieder geval binnenkort een middagje steken in het uitwerken van wat "dingetjes". Het zal je vast niet verrassen dat het met zoekmachines te maken heeft en de rest volgt nog in deze Weblog. ;-)> Overture
> Sinners
> Google party
Al 1 Googley reactie:

Nu Overture eigendom is van Yahoo!, valt het me meer en meer op hoe Yahoo! en Google sterker op mekaar gaan lijken.

Maarten (link) - 12 September '04 - 13:21


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->