Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

07 Sep '04 - + 0 - 1 Google pagina explodeert tot boven de 2000 door top positie MSN


Er was de laatste tijd al een duidelijke stijging te merken aan het bezoek van de Google.pagina.nl maar gisteren brak de Google dochter voor het eerst door de 2000 unieke bezoekers grens. 2054 om precies te zijn! En dat terwijl ik bij het maken van de dochter uitgegaan was van ongeveer 200 bezoekers per dag. De stijging lijkt vooral te worden bereikt door de hoge top positie in MSN.


In totaal waren er gisteren bijna 3000 bezoekers op de 14 pagina's over Google:

> google.pagina.nl 2054 bezoekers
> google-humor.pagina.nl 252 bezoekers
> google-zoektips.pagina.nl 222 bezoekers
> google-aanmelden.pagina.nl 112 bezoekers
> google-talen.pagina.nl 42 etc.
> google-tools.pagina.nl 32
> google-hacks.pagina.nl 32
> google-landen.pagina.nl 32
> google-nieuws.pagina.nl 17
> Google-mensen.pagina.nl 17
Google Startpagina prikbord 17
> google-weblogs.pagina.nl 16
> Google-geschiedenis.pagina.nl 16
> Google-protesten.pagina.nl 10
> Google-adwords.pagina.nl 10

In totaal: 2881. Wie had dat ooit gedacht!

Vooral de Google Zoektips en de Google Humor pagina doen het erg goed. De Google aanmelden doet het ook erg goed doordat hij in de organische resultaten van Google per ongeluk boven Google zelf is uitgekomen op het trefwoord "Google aanmelden". Ok, ik geef het toe dat ik het per ongeluk zelf gedaan heb ;-)

Helaas doet de Google protesten pagina het nog steeds wat minder. Dit is eigenlijk een beetje een lievelingentje omdat het een van de weinige sites is met goede anti-google informatie. Bij al het huidige gejuich over Google hoort ook relativering...

Opvallend is ook dat er blijkbaar toch ook erg weinig interesse is in de Google Adwords pagina. Ondanks dat hij wereldwijd met de term "adwords" op nummer 5 staat in Google haalt hij toch slechts 10 bezoekers.


> Google
> MSN
2 Googley reacties!:

Congrats!!!

Op naar de 3000!

Pieter (link) - 09 September '04 - 11:29

Ik zie dat je weer aan het loggen bent geslagen, heel goed! Gefeliciteerd met je record aantal bezoekers. Echter, als analyticus wil ik je wel ff wijzen op het feit dat het optellen van de Nedstat-pageviews je niet echt verteld hoeveel unieke bezoekers je hebt gehad. Overlap van bezoekers? Pageviews per bezoeker? Desalnietemin een mooi resultaat :-)

marco (link) - 11 September '04 - 21:46


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->