Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

01 Sep '04 - + 1 - 0 Spam terreur


Sorry als ik de laatste tijd niet meer goed bereikbaar ben. Het loopt echt falikant de spamgaten, euh spuigaten uit met die $%#@^@# spammers. De laatste twee weken krijg ik zo absurd veel spam dat mijn mailbox totaal vastloopt en ik moeilijk of niet meer te bereiken ben. Toch niet te geloven dat die eikels bijna een vorm van terreur aan het uitoefenen zijn...


Gisteren liep mijn mailaccount voor de tweede keer in een week vol doordat ik de datalimieten voor mijn mail account overschreden had. Als je mij mailde kreeg je de melding dat mijn mailaccount over de limiet was. Binnen vijf dagen had Planet's spamfilter ruim 4500 spammailtjes onderschept met een totale waarde van 20 MB. Gisteravond om 19:00 uur heb ik de spambox leeg gemaakt, staan er deze ochtend 7:30 al weer 1100 nieuwe spammailtjes in. 4,5 mb!! En dan te bedenken dat ik al ruim 3 jaar bezig ben te voorkomen dat mijn mailadres online staat...

Een beetje spam overleef ik best, maar als er echt grote aantallen mensen op deze schaal last krijgen van spam dan is het geen kwaaltje meer te noemen, maar zijn er een klein aantal mensen bezig een ware terreur uit te oefenen.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->