Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Aug '04 - + 1 - 1 Top 10 meest gezochte energiewebsites (Lycos & Checkit)


In de rubriek zoekgedrag deel 2: Portaal en zoekmachine Lycos heeft in samenwerking met Checkit een lijst samengesteld van de meest gezochte energieleveranciers. De grootste voorkeur van de consument gaat uit naar Essent en Nuon op respectievelijk de 1e en 2e plaats.


Sinds 1 juli is de markt voor gas- en electriciteitslevering geliberaliseerd. De klant kan nu zelf kiezen welke energieleverancier het beste aan zijn of haar wensen tegemoet komt. Gaat het vooral om een lage prijs, dan wint de goedkoopste aanbieder de meeste klanten. Andere energieleveranciers worden hierdoor gedwongen om bijvoorbeeld hun prijzen te verlagen of de service te verhogen. Er komt ruimte voor creativiteit en innovatie; de beste zal uiteindelijk de meeste klanten krijgen. Althans, dat is de bedoeling.

De top 10 van meest gezochte energieleveranciers ziet er als volgt uit:


1. Essent
2. Nuon
3. Delta Netwerkbedrijf
4. Eneco Netbeheer
5. Intergas Netbeheer
6. Cogas
7. Durion
8. Electrabel
9. Evolta
10. InfraMosane N.V.

De resultaten zijn gebaseerd op de zoekresultaten in Lycos van januari t/m juni 2004.
Al 1 Googley reactie:

Sinds ruim twee jaar klant bij evolta, maar nog steed geen jaarafrekening van dit super waardeloze bedrijf wat zich steeds met allerlei smoesen ontrekt aan hetgeen wat zij volgens hun zelf opgestelde voorwaarden allang hadde moeten doen, nl het sturen van een nota !!!!! Helaas ik ben blijkbaar niet de enige.

j van de boom () - 29 Oktober '04 - 13:29


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->