Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Jun '04 - + 4 - 1 Google.nl viert 1 jaar Google Nederland


Aanstaande donderdag is Google 1 jaar in Nederland met haar verkoopkantoor. Tijd voor een groots verjaardagfeest moet Google gedacht hebben, want er wordt 's avonds voor de genodigden een uitgebreide boottocht georganiseerd op het ij in Amsterdam.


Uiteraard zal ik vrijdag een verslag plaatsen op de Google Weblog. Er zijn in ieder geval een groot aantal genodigden waaronder veel (oude) bekenden, dus leuk gaat het zeker worden. Ik ben benieuwd...

> Google.nl
Al 1 Googley reactie:

I hope you can read my English, i search for email from google to complaine because i can not open my gmail. It say’s “fould on the page” al the time. gmail do not work properly for us. No one can open the gmail box, this do not work anymore. This weekend to start up the computer and we can only one’s open my gmail, after that, the thing happend, “fould on the page” en that is it. no more, day after day. How can i say to the pupil from gmail this complain. I have no adres.?? astroloog@gmail.com ATTENTIE this adres do not work..???

Dhr. de Vries () - 20 Maart '05 - 09:51


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->