Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

24 Mei '04 - + 1 - 5 Bezoek Google pagina schiet omhoog door... de zoekmachine MSN!


Het kan vreemd lopen... Tot en met vorige week had de Google pagina gemiddeld genomen 600 tot 800 bezoekers op de beginpagina. Dit vond ik eigenlijk al best veel. Sinds donderdag staat de pagina in de zoekmachine MSN op positie 3 (Jeroen.com staat op positie 4 ;-)) en het bezoek knalt werkelijk omhoog tot boven de 1200 per dag! de prognose voor vandaag is zelfs 1500 bezoekers!!!


Update MSN zoekmachine?

Het lijkt er op dat MSN een grote update heeft gemaakt aan haar zoeker. Op diverse woorden zie ik resultaten die meer en meer op die van Google beginnen te lijken. Een flinke vooruitgang naar mijn mening. Ook de Google humor (#7) en de Google aanmelden (#8) dochters staan op het moment van schrijven in de top 10.


Bezoekers vanwege Google Virus?

Een mogelijke verklaring van het grote aantal zoekopdrachten naar Google in MSN is het Google virus dat rond waart. Door dit virus is het niet meer mogelijk om de sites van Google te openen. Gezien de forum reacties op Jeroen.com hebben nogal wat mensen last van dit vervelende virus.


Ilse zoekmachine

Tot voor kort kwam het meest bezoek van de Google pagina opvallend genoeg vanaf de zoekmachine ilse. Ook daar staat de Google pagina op nummer 3.


In totaal ongeveer 2000 bezoekers vandaag

Alles bij elkaar opgeteld zullen de 14 Google Startpagina dochters ruim 2000 bezoekers gaan halen. De kleindochters zijn namelijk ook goed voor nog eens ruim 500 bezoekers per dag. De populairste zijn de Google humor (+/- 200 bezoekers per dag), de Google zoektips (+/-80 bezoekers) en de Google aanmelden (+/-50 bezoekers) dochters.


> MSN
> Google pagina
> Google humor pagina
> Google aanmelden pagina
> Google zoektips pagina
> Google virus
2 Googley reacties!:

Geweldig! Hebben jullie vanuit BVS soms zitten werken aan de vindbaarheid in MSN? Sinds kort sta ik in MSN op de eerste plaats met tv-commercials:
http://search.msn.nl/results.aspx?q=tv-c..

mf () (link) - 24 Mei '04 - 20:30

Haha, eeeeuhm, ik ben bezig de 4000 Startpagina dochters beter in Google te krijgen, maar misschien heeft dat wel een aantal leuke bijeffecten op de andere zoekers ;-) Als het door de optimalisatie komt (ik ben nog maar net begonnen!), dan heb ik mezelf nu al een groot plezier gedaan!

Jeroen (link) - 26 Mei '04 - 07:34


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->