Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

14 Apr '04 - + 4 - 0 "Award" bij DMOZ voor Meest Verbeterde Categorie!!!


Cool, da's voor het eerst dat ik een "award" heb gekregen! ;-)


Uit de nieuwsbrief van DMOZ:
    "Meest verbeterde categorie:

    Een pluim voor redacteur yabbaa die, met hulp van greenbuster hanning, http://www.dmoz.org/World/Nederlands/Recreatie/Auto's/ heeft opgewerkt van een zwaar verwaarloosde categorie met ca. 250 vermeldingen en 250 "greens" tot een goed bijgewerkte categorie met ruim 700 vermeldigen."

Ik had de afgelopen tijd behoorlijk wat hobby tijd gestoken in deze categorie. Mede omdat ik me behoorlijk ergerde aan de hoeveelheid "auto spam" in zoekmachines en op een positieve manier dat eens netjes op wilde ruimen. Ga maar eens zoeken op een automerk en je komt wel of bij Keiko, of bij Marktplaats of een andere niet specifieke site uit. Daarnaast vond ik het erg leuk om eens wat meer te weten over allerlei merken sites en de communities daarom heen. Ongelofelijk wat je allemaal tegen komt...

Wist je trouwens dat de Gouden Koets door de gebroeders Spijker is gebouwd?? Ja, die van de Spyker van de 24 uur van Le mans! Zo leer je nog eens wat! ;-)

Op dit moment ben ik me helemaal aan het verdiepen in alle motorfietsen subculturen. Zeeer fascinerend! Ongelofelijk hoeveel Harley Davidson Clubs er in Nederland zijn...

Overigens maakt Google ook gebruik van de DMOZ Directory. Met enige vertraging (meestal 6 tot 8 weken) worden alle edits daar dus ook zichtbaar.

> www.dmoz.org/World/Nederlands/Recreatie/Auto's/
> directory.google.com/Top/World/Nederlands/Recreatie/Auto's/ (deze loopt iets achter)
> yabbaa
3 Googley reacties!:

Je krijgt wat je verdient! Ga zo door.
Trouwens ik mis Cagiva bij de motorfietsmerken.(devil)

eisema (link) - 14 April '04 - 23:15

Hmmm, dat is weer zo’n typisch voorbeeld van een motormerk waar alleen maar de marktplaatsen en andere generieke sites op te vinden zijn… Tsjee, wat een troep kom je tegen en geen sites over Cagiva Motoren te bekennen…! Pas met de zoekopdracht “Cagiva Rijders Groep” kwam ik de eerste fatsoenlijke sites tegen. En dan moet je maar net weten dat de Cagiva Rijders Groep bestaat… En dat wist ik dus niet ;-)

Ik heb even moeten zoeken, er is blijkbaar toch noch niet zo veel over te vinden, maar ik heb een directory aangemaakt en inmiddels drie linkjes toegevoegd. Als je er meer weet moet je ze maar even aanmelden via het aanmeldformulier.

http://www.dmoz.org/World/Nederlands/Rec..

Er ontbreken trouwens nog wel meer motormerken in die cat… :-( Wordt aan gewerkt!!! ;-))

Jeroen (link) - 15 April '04 - 17:52

Gefeliciteerd :p

klaas - 22 Juni '07 - 13:57


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->