Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

13 Apr '04 - + 3 - 1 Amerikaanse senator wil Google Mail verbieden (Senator Liz Figueroa)


Er is opnieuw een tegenslag voor Google Mail. Een state senator uit Californie wil een wetsvoorstel indienen dat Google Mail in de staat Californie verbiedt op grond van de bewering dat Gmail inbreuk zou plegen op de Pivacy.


"We denken dat het een absolute inbreuk is op onze privacy. Het is net alsof je een billboard in je huis hebt staan." En verder: "We vragen Google het hele product opnieuw te overdenken." aldus Senator Liz Figueroa een democraat uit Fremont, California, in een telefonisch gesprek met Reuters.

Nu is dat van die billboard in je huis al een eeuwenoud cliche. Wat dat betreft doet televisie niets anders en misschien zelfs wel meer. Persoonlijk zou ik er niet zo heel erg veel problemen mee hebben met de manier waarop Google haar advertenties wil afstemmen op de gebruiker. Ik maak me alleen wel zorgen over het voorbeeld dat Google hiermee stelt en degenen die soortgelijke dingen gaan doen met wat minder goede intenties.

Onlangs zonden nog 28 burgerrechten groep een brandbrief aan de oprichters van Google.
Al 1 Googley reactie:

wat is een senator ?

jo whit the flow - 07 Maart '06 - 13:18


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->