Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

12 Apr '04 - + 2 - 2 Google Webmail & privacy: 10 nieuwe Google links op de google-protesten.pagina.nl


Vanwege de ophef rond de introductie en privacy van Google Webmail (Google's Gmail) heb ik de google-protesten.pagina.nl met een tiental links uitgebreid.

De volgende 10 links zijn toegevoegd:> Open brief aan Google
> Google's Gmail sparks privacy row
> Google gets more guff
> Gmail Privacy Alert
> Google mail is evil
> Niet kunnen lachen om Gmail
> Europese privacyzorgen Gmail
> Google's respons
> Gmail privacy policy


De google-protesten.pagina.nl biedt vooral een kritische blik op Google's gedrag, Google & privacy, trademarks en rechtzaken. De pagina heeft ruim 250 links over onder andere Google Watch en protesten tegen de werelddominantie van Google. Sommige onderdelen moet je met een klein korreltje zout nemen, maar wanneer een organisatie zo groot en dus ook machtig wordt als Google dan is een kritische blik zeer op zijn plaats.

De pagina heb ik vorig jaar opgezet vanwege het grote aantal positieve links over Google. Wanneer je ruim 3000 Google links samen stelt, dan hoort hier absoluut ook een kritische nuancering bij.

Misschien een leuk detail: De google-protesten.pagina.nl is een van de weinige startpagina dochters zonder banners en zonder sponsorlinks! Ik heb sowieso geen sponsorlinks op de Google dochters staan, maar ik vond het leuk om een dochter ook echt helemaal zonder banners te laten. Al is het maar om ook al weer eens te zien hoe dat er ook al weer uit ziet. Aangezien de google-protesten.pagina.nl een ethische pagina is, leek me dit een leuke om eens helemaal leeg te laten.

Overigens heb ik op dit moment op alle dochters in beheer van Jeroen.com een gratis banner geplaatst naar het goede doel NABUUR. Die kunnen wel wat steun gebruiken!


> google-protesten.pagina.nl
> Google GmailNog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->