Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

31 Mrt '04 - + 4 - 0 Oude vormgeving nog bereikbaar via Google Free Web search


Last van nostalgie en snakkend naar de oude vormgeving van Google? Geen nood: Google Custom search is nog gewoon met Google zoals Google de afgelopen 5 jaar was! De Google Weblog gebruikt ook de custom search. Zie het zoekformulier op de beginpagina. Dus ver hoef je niet te zoeken.


Google Free Web search is voor hen die een gratis zoekmachine op hun site willen plaatsen. Een gratis Google zoekmachine natuurlijk. Door een stukje code in je pagina tehangen kun je een zoekformulier aanmaken en met de meegestuurde code kun je bijvoorbeeld de kleuren, tekst, logo et cetera van je eigen Google zoekmachine samenstellen. Handig, en natuurlijk erg cool ;-)

Opvallend dat Google er voor heeft gekozen deze voorlopig nog niet aan te passen. Misschien dat ze bij de betalende partners niet voor een verrassing willen zorgen. De gebruiker die de oude vormgeving dus mooier vindt kan nu in ieder geval kiezen.

> www.google.com/searchcode.html
Al 1 Googley reactie:

ik wil en free weblog en google te maken als moglijk is.kunt u me hlpen a.u.b ik dank u. en heel mooi dag nog

nader - 11 April '07 - 08:28


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->