Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

24 Mrt '04 - + 4 - 0 Toevoeging 9 nieuwe Google talen aan de Google-talen.pagina.nl


De afgelopen maanden heeft Google 9 nieuwe talen aan de zoekmachine toegevoegd. Al deze links zijn nu ook toegevoegd aan de Google-talen.pagina.nl, plus een aantal nieuwe links zoals de betekenis van Google volgens de Cyborg Name Generator, de link naar de zoekopdracht "Googol" en een aantal extra links naar gerelateerde dochters en Google talen directories.


De volgende nieuwe talen zijn vanaf nu bereikbaar:

> Bretons
> Guarani
> Jiddisch
> Kirgizisch
> Oriya
> Servo-Kroatisch
> Sesotho
> Turkmeens
> Twi

De Google-talen.pagina.nl bevat naast het complete overzicht van alle talen die Google biedt ook links naar vertaaltools, de betekenis van Google in de taal, tips om Google te gebruiken voor spellingcontrole en de uitleg rond Google als woordenboek.

Naast dat de links aan het overzicht zijn toegevoegd zijn de nieuwe talen ook in de zoekmachine van de pagina geplaatst. (midden bovenaan de pagina) Met deze zoekmachine kun je via de dropdown niet alleen direct zoeken in alle pagina's. Oh ja; Je kunt er ook mee vertalen!


> Google Taalhulpmiddelen
> Google-talen.pagina.nl
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->