Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Mrt '04 - + 3 - 1 Pagerank google tool / Berekenen pagerank


Er is een nieuwe handige tool waarmee je de pagerank van een site kunt berekenen zonder gebruik te maken van de Google toolbar / Google werkbalk.


Deze Google tool genaamd Google PageRank Report biedt de mogelijkheid om meerdere domeinen tegelijkertijd in te vullen en zo te kijken naar hoe hoog de waardering in Google is.

Google's Pagerank is als het ware een rapport cijfer gegeven door Google. Kort door de bocht gezegd: Hoe meer links van goede waardevolle sites, hoe hoger rapportcijfer / pagerank Google geeft.

Ik heb de laatste dagen regelmatig gebruik gemaakt van deze tool en ik moet eerlijk zeggen dat ik er erg blij mee ben. Omdat ik op een Apple werk kan ik de Google toolbar helaas niet instaleren en heb ik grote behoefte aan tools waarmee ik de pagerank van sites op kan zoeken.

Op www.gopple.org werd enige tijd geleden al een actie gestart om ook een Google werkbalk te krijgen voor de Apple. Op de site kon je een petitie tekenen om zo Google te helpen deze tool te ontwikkelen. Volgens Google "Zeitgeist" werkt ruim 4% van de Google zoekers nog op een Apple.

Enfin, er is nu dus ook een Google tool voor de mensen zonder Toolbar die toch de Pagerank Google willen berekenen.


> Google PageRank Report
> www.gopple.org
> Google Toolbar Mac?
> Google's Pagerank
Al 1 Googley reactie:

Hi Thanks voor je suggesties! Jammer dat het zo weinig geupdate wordt betreft de actuele PR, of dat het niet met decimalen werkt..

Feestband Infinity () - 12 Maart '12 - 00:12


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->