Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Mrt '04 - + 2 - 4 Vals alarm Google Dance: Google stapt over op vrijwel dagelijkse updates


Het is afgelopen met de maandelijkse Google Dances. Volgens Google Guy zal Google over gaan naar een systeem waarbij er op vrijwel dagelijkse basis Google updates plaatsen zullen vinden.


Het bericht kwam naar voren op het moment dat het er op leek dat Google een nieuwe update, ook wel Google Dance genoemd, ging maken. De resultaten tussen de servers http://www2.google.com en http://www3.google.com gaven verschillende resultaten. Het bleek echter vals alarm te zijn waarop Google Guy aan gaf dat er voortaan op een andere wijze updates zullen plaats vinden.

GoogleGuy, een vertegenwoordiger van Google, zegt op Webmasterworld:
    "I haven't checked, but I'm not aware of anything too large launching in the last day or so. People should expect to see daily or near-daily updates this coming year as we continually update our index data, but I'm not aware of any large algorithm updates that would merit calling this an update."

Nieuwe sites werden al op dagelijkse basis toegevoegd. Ook wijzigingen in pagina's werden al op vrijwel dagelijkse basis verwerkt. De updates waar het hier over gaat zijn vooral wijzigingen in algoritmes en waardering (ranking).
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->