Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

13 Feb '04 - + 4 - 3 Ilse knuffelt met Google en Overture


Leuk nieuws zo net een dag voor Valentijnsdag: Google en Overture strijden samen om de gunsten van de jongedame, euh, zoekmachine ilse.
Op dit moment worden de betaalde advertenties in ilse nog verzorgd door "Qualigo". Er zijn echter twee partijen die de grote aantallen advertenties die ilse iedere dag serveert graag over zouden willen nemen. Ze hebben zich bij sanoma, de eigenaar van de ilse mediagroep, gemeld om te onderhandelen over de mogelijke gunsten.

Overture heeft over de gebeurtenis het volgende te melden: "Ruud Smeets (de directeur van Overture) noemt de financiële vergoedingen en service als onderhandelingspunt. Tevens wil Ilse de kwaliteit van zijn webzoeker en de getoonde tekstadvertenties gegarandeerd zien."

(Bron: R7)

Ook Google zit al enige tijd te flirten met ilse en Startpagina om een samenwerking van de grond te krijgen. Marc Duindam, directeur van Google Nederland, gaf mij reeds een half jaar geleden al aan dat er gesprekken met beide clubs plaats vonden. Er zou dan met name gekeken worden hoe adwords bijvoorbeeld in de banners van Startpagina getoond konden worden.

In ieder geval spannend hoe deze flirt gaat aflopen. Ik ben geheel bevooroordeeld en hoop dan ook dat het een liefde tussen Google en ilse wordt. ;-)

Verder lezen: www.planet.nl
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->