Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

07 Jan '04 - + 2 - 3 Balkenende Googlebomb: Google raar kapsel


Er is weer een politieke GoogleBomb afgestuurd, maar deze keer een Nederlandse! Wie nu in Google zoekt op "raar kapsel" krijgt de biografie van Balkenende te zien op nummer 1.

> www.google.nl/search?q=raar+kapselWas kort geleden nog George Bush het slachtoffer met de zoekterm "Miserable failure" en kon zelfs Google de "Weapons Of Mass Destruction" niet vinden. Een andere beroemde Google Bomb was de zoekopdracht "Evil Empire" waarbij je Microsoft op 1 vond. Helaas werkt de laatste Googlebomb niet meer.

> www.google.nl/search?q=miserable+failure

> www.google.nl/search?q=Weapons+Of+Mass+Destruction

Google Bombs zijn afkomstig uit de Weblogwereld waarbij grote aantallen weblogs een link plaatsen op zo'n manier dat de resultaten van Google worden beinvloed. Deze keer was het de Weblog "Walnoot.com" die begonnen was met de actie. De maker van googlebomb meldt op zijn site: ,,Een speciaal kerstkado voor Jan Peter, van de Nederlandse webloggemeente. Het is een kleine herinnering. Niet alleen voor JPB, maar voor ons allen: Wie een raar kapsel koestert, moet op de Google-resultaten zitten. Want zelfs de grootste zoekautoriteit op internet bevestigt het: de minister-president van de Staat der Nederlanden is in het bezit van een "raar kapsel.''

Who's next?
2 Googley reacties!:

Echt te bizar

hans (link) - 15 Juni '07 - 15:40

Lachen!!!

Jaap () (link) - 16 September '07 - 12:39


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->