Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Dec '03 - + 3 - 1 Nieuwe vormgeving Google Weblog...


Even een beetje schade inlopen... De afgelopen weken heb ik het zo druk gehad dat ik even niet heb kunnen posten. Vandaar een korte inhaalslag om daarna weer gewoon verder te gaan met loggen ;-). Ik ga de komende dagen dus even heel veel korte artikeltjes plaatsen die ik in mijn archief al klaar had gezet. Daarnaast heb ik nu ook meteen een volledig nieuwe vormgeving geïntroduceerd. Iets herkenbaarder en meer aan het onderwerp gelieerd, zeg maar... Zodra ook de nieuwe versie van Pivot de lucht in gaat zal de Google weblog nog een keer een flinke verandering doorgaan. Waarschijnlijk half januari.

Ik ben ook nog bezig een eigen versie van de Google zoekmachine toe te voegen aan de Weblog. Dan kun je binnen de Weblog zoeken EN met een aangepaste versie van Google zoeken. Een soort van Google Hack dus ;-)

Ik wil de komende tijd ook meer aandacht gaan besteden aan het "dossier Google". Dat moet een soort van verzameling van artikelen en informatie over Google worden. Ik heb al een en ander op de planken liggen, dus wordt vervolgd. Het Google dossier moet een soort van tekstuele weergave van de Google Startpagina's worden. Hopelijk interessant dus. Verder heb ik nog een "tabje" met de Google Startpagina aan de Google Weblog toegevoegd. Ik hoop dat dit zo een mooie mix van informatie gaat worden!
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->