Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

21 Okt '03 - + 3 - 1 Google Watch Watch houdt Google Watch in de gaten...


Een weblog is in feite een linkdump, en aangezien ik hem vooral gebruik om nieuws te plaatsen is het eens tijd voor een linkdumpje: Google Watch Watch

Dit initiatief kende ik nog niet, maar het gaat om een tegenactie van Google lover Chris Beasley tegen de grootste Google hater Daniel Brandt.

Mr. Daniel Brandt is algemeen bekend om zijn conspiracy theories over Google en heeft daarom Google Watch opgezet waar hij alle mogelijke zin en onzin plaatst over Google. Weet je nog dat overal in het nieuws was dat Google "vol" was? Nah Mr. Daniel Brandt was met Google Watch de bron...

Nu doet Google lover Chris Beasley een mooie poging om ook Google Watch eens goed onder de loep te nemen met Google Google Watch, euh, Google Watch Watch. Kun je hem nog volgen? ;-)

Enfin, op Google Watch Watch staat perfect uitgelegd waarom Google Watch voor een groot gedeelte regelrechte onzin is. Een mooie onepage site die doet wat hij moet doen. Meer info over Mr. Daniel Brandt en Google Watch vind je ook in het dossier op de Google protesten pagina.

Zie ook:


> http://www.google-watch.org
> http://www.google-watch-watch.org
> http://google-protesten.pagina.nl
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->