Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

23 Sep '03 - + 3 - 1 ilse media neemt uitgeverij Accres over


Overnames zijn goedkoop op dit moment... En blijkbaar gaat het zo goed met de ilse media groep dat ze nu ook een uitgever hebben kunnen overnemen.

De overname betreft Accres Uitgevers die per 1 november 2003 deel uit gaat maken van ilse media groep BV. Tot de uitgaven van Accres behoren onder meer de Welke-gidsen en het Funda-verhuisblad. ilse media zal de activiteiten van Accres integreren met haar eigen online producten, met name die van Overzicht.nl.

Paul Molenaar, algemeen directeur van ilse media: "Wij menen dat de hulp die de Welke gidsen bieden aan kopers, een welkome aanvulling vormt op de directories van Overzicht.nl. We zijn dan ook van plan om te investeren in zowel de papieren versie van het blad, als in de productie van een electronische versie van deze unieke raadgever". In korte tijd is Overzicht.nl uitgegroeid tot belangrijke richtingwijzer voor consumenten die op zoek zijn naar betrouwbare leveranciers van producten of diensten. "

Juist in de combinatie van beide koophulpen ligt de toegevoegde waarde, stelt Molenaar: "Overzicht.nl biedt een snel en actueel overzicht van leveranciers, terwijl de Welke-gidsen de consument helpen bij het selectieproces van de juiste leverancier. Daarbij kunnen we de consument over en weer verwijzen, breedte of diepgang bieden waar nodig."

Blijkbaar heeft ilse met deze aankoop dus ook een flink stuk content in haar bezit gekregen. Opvallend voor een site als overzicht.nl die juist linkt naar content van anderen. Onlangs gaf Merien ten Houten, oprichter en commisaris van ilse media, nog aan dat ilse media het failliete E-merce niet over zou nemen aangezien ilse geen uitgever pur sang is. Blijkbaar past Accres beter binnen het plaatje.

Zie ook:
> ilse.nl
> Overzicht.nl
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->