Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

20 Aug '03 - + 4 - 0 Google EN ilse maken updates


Kon je vroeger je wekker bijna laten afgaan op het tijdstip van updates, tegenwoordig moet je zowel bij Google als bij ilse het doen met ongeveer eens in de twee maanden. ilse heeft in ieder geval dinsdag een update van haar database gemaakt met nieuwe sites en recentere gegevens en Google, die op dit moment doorlopend kleine wijzigingen maakt in plaats van echte updates, heeft het aantal "inlinks" geupdate voor het eerst sinds half juni. Bij sommige sites is het aantal links in Google flink toegenomen. Yahoo ging zo bijvoorbeeld van 799.000 naar 1,100,000. Nu wachten op de updates van de Pagerank...Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->